Käytännön asiaa aikuisten ryhmäliikuntatunneille

29.8.2017

Hei rakkaat jumpparimme! Jumpat alkavat tällä viikolla. Voit tulla ensimmäisellä viikolla maksutta kokeilemaan niihinkin aikuisten ryhmiin, joihin et ole vielä ilmoittautunut! (Ainoastaan joogaa ei pääse nyt kokeilemaan. Ryhmä on jo täynnä ja sen kokoontumisajat poikkeavat hieman muista ryhmistä.)

Otathan jumppatunneille mukaan oman jumppa-alustan, jos sinulla sellainen on. Seuralla on kyllä jonkin verran alustoja käytössä. (Lavis-lavatanssijumpassa et tarvitse alustaa)

Muut tarvittavat välineet seura tarjoaa käyttöösi jumpillamme. Ilmoittelemme tarvittaessa, mikäli joskus tarvitset muutakin kuin jumppavaatteet, tossut, juomapullon ja jumppa-alustan kotoa mukaasi jumpalle.

Pyroll Areenalla kokoontuvien ryhmien maksimiosallistujamääräksi päätimme ennen ilmoittautumisten alkua 30 henkilöä. Päätös perustui arvioon. Osaan ryhmistä on ollut enemmän kysyntää kuin tämä arvioitu maksimiosallistujamäärä on. Jos nyt ensimmäisen viikon osallistujamäärien perusteella nähdään, että tilaan mahtuu enemmänkin kuin 30 jumppaajaa, lisäämme paikkoja ryhmiin. Osassa ryhmistä on tilaa vielä hyvin. Tule siis rohkeasti kokeilemaan kaikkia jumppia! Pyroll Areenalla jumppaamme pääsisäänkäynnin kohdalla olevalla sulkapallokentällä, Padel-kentän vieressä.

Jos sinulla on mitä tahansa mielessäsi liittyen uuden tilan toimivuuteen tai uusien jumppiemme sisältöihin, älä epäröi antaa palautetta. Tarvitsemme palautettasi, jotta voimme edelleen kehittää tilaa ja tarjontaamme.
Palautetta voit antaa osoitteesa https://www.pyhtaannaisvoimistelijat.fi/yhteystiedot/ tai vaikkapa suoraan johtokunnan jäsenille, kun näet meitä jumpilla.

Perjantain ja lauantain tanssi- / tanssijumppatuntimme pidetään nyt syyskauden alussa Suur-Ahvenkosken koululla, Pyhtään kirkonkylällä. Tunnit siirtyvät Huutjärven koululle, kun koulun lattiaremontti valmistuu. Tämän hetkisen tiedon mukaan remontti kestää vielä syyskuun ajan.

Aikuisten ryhmät, ajat ja paikat:

Kehonhuolto, maanantaisin klo 19 - 20, Pyroll Areena (Huutjärventie 187, 49200 Heinlahti)

Tehotreeni TI, tiistaisin klo 18 - 19, Pyroll Areena (Huutjärventie 187, 49200 Heinlahti)

Tehotreeni KE, keskiviikkoisin klo 18 - 19, Pyroll Areena (Huutjärventie 187, 49200 Heinlahti)

Tehotreeni TO, torstaisin klo 18 - 19, Pyroll Areena (Huutjärventie 187, 49200 Heinlahti)

(Jooga, 10 kertaa torstaisin klo 19.30 - 21, Suur-Ahvenkosken koulu (Pyhtäänkuja 1, 49270 Pyhtään kirkonkylä) vain ilmoittautuneille. Ohjaaja on ilmoittanut kokoontumiskerrat osallistujille.)

Dance for Fun!, perjantaisin klo 19 - 20, Suur-Ahvenkosken koulu (Pyhtäänkuja 1, 49270 Pyhtään kirkonkylä) -> siirtyy lokakuussa Huutjärven koulun C-saliin (Huutjärventie 56, 49210 Huutjärvi)

Lavis-lavatanssijumppa®, lauantaisin klo 10 - 11, Suur-Ahvenkosken koulu (Pyhtäänkuja 1, 49270 Pyhtään kirkonkylä) -> siirtyy lokakuussa Huutjärven koulun C-saliin (Huutjärventie 56, 49210 Huutjärvi)