Tiedote jäsenille, jumppatauko jatkuu 13.4. asti

21.3.2020

Pyhtään Naisvoimistelijat ry:n johtokunta on päättänyt, että kaikki liikuntaryhmämme ovat tauolla ainakin 13.4.2020 asti. Olemme päättäneet perua myös 9.5.2020 päivämäärälle suunnitellun kevätnäytöksen. Vaikka pääsisimme harjoittelemaan taas pääsiäisen jälkeen, eivät ryhmät ehtisi harjoitella riittävästi ennen näytöstä.

 

Tuntien peruminen perustuu valtiovallan määräyksiin, THL:n, Voimisteluliiton ja KymLin ohjeisiin sekä Pyhtään kunnan päätöksiin ja ohjeisiin koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kunta perui kaikki Huutjärven koulun salivuorot 13.3.2020 alkaen toistaiseksi. Toimintamme on estynyt myös Pyroll Areenan tiloissa, koska tilat on suljettu ajalla 17.3. - 13.4.2020

 

Kevätkokous pidetään niin pian, kuin se on mahdollista. Ilmoitamme kevätkokouksen ajankohdan myöhemmin.

 

Pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa jumppatauon aikana ja sen jälkeen. Jaamme yleisiä ja ryhmäkohtaisia harjoitus- ja jumppaohjeita, sekä kannustamme jäseniämme liikkumaan jumppatauon aikana kotona ja luonnossa. Harrasta liikuntaa terveenä ollessasi, sairaana ollessa kannattaa keskittyä sen sijaan lepoon ja rentoutumiseen.

 

Seuraamme viranomaisten, kunnan, Voimisteluliiton ja KymLin tiedotusta, teemme päätöksiä ja viestimme niistä tilanteen mukaan. 

 

Pyhtään Naisvoimistelijat ry:n johtokunta