Hinnasto ja ilmoittautuminen

HINNASTO 2024

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin aukeaa uusille jumppareille 1.1.2024, syyskaudella 2023 jumpanneiden ei tarvitse ilmoittautua! 

Jos sinulla on kysyttävää lasten ja nuorten ryhmistä, ota yhteyttä kirsimetsola72@gmail.com

Jos sinulla on kysyttävää aikuisten ryhmistä, ota yhteyttä mari.janhunen@kolumbus.fi 

Kaikissa jumpissa, joissa on tilaa, on ilmainen kokeilu mahdollisuus ensimmäisellä kertaa. Jos olet epävarma, sopiiko ryhmä lapsellesi, ole etukäteen yhteydessä ohjaajavastaavaan. Ilmoitathan myös, jos lapsi lopettaa jumpan kesken kauden. Myös aikuisilta toivomme ilmoitusta jos lopetat jumpan kokonaan kesken kauden, koska tällöin voimme vapauttaa paikan uudelle jumppaajalle. 

 

 Jäsenmaksu 2024Kausimaksu kevät/kesä 2024
Lasten ja nuorten ryhmät10 eur40 eur (samalla maksulla voit jumpata useammassa ryhmässä) 

Aikuisten ryhmäliikunta /

1 ryhmä (ei pilates)

10 eur60 eur

Aikuisten ryhmäliikunta /

2 tai useampia ryhmiä (ei pilates)

10 eur90 eur
Aikuisten Pilates10 eur50 eur

Työttömät/eläkeläiset/opiskelijat/varusmiehet/ vanhempainvapaalla olevat*

10 eur-10 eur ryhmien kokonaishinnasta (ei Pilates eikä Kesäjumppa )

 

Aikuisten ryhmien hinnoittelu: Yhteen Pyroll Areenalla järjestettävään ryhmään ilmoittautuvan perushinta on 60 €/kausi. Kahteen tai useampaan ryhmään ilmoittautuvan perushinta on 90 €/kausi. Opiskelijoille/eläkeläisille ja työttömille 10 euron alennus. Pilates-ryhmän osallistumismaksu on 50 €/kausi, ei alennuksia. Myöskään Kesäjumpasta 20€/kausi ei alennusta. 

Vuoden 2024 jäsenmaksu 10 €. Syyskaudella jumpanneet lisätään ryhmään tammikuun aikana ja jäsen- ja kausimaksulaskut lähetetään järjestelmästä. Eräpvä laskuille on 31.1.2024

Eläkeläiset/opiskelijat/työttömät/vanhempainvapaalla olevat/varusmiehet:

Saat 10 euron alennuksen Pyroll Areenalla pidettävien tuntiemme kokonaishinnasta, kun ilmoittaudut liikuntaryhmien lisäksi myös ryhmään: Eläkeläinen/opiskelija/työtön/vanhempainvapaalla oleva/varusmies -10 €. Alennusta ei voi käyttää Pilates-ryhmän maksuun.

Jos ryhmiin ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhtettä: jasenetpyhtaannv@gmail.com

*) Varauduthan ystävällisesti tarvittaessa todistamaan oikeutesi alennukseen (esim. opiskelijakortti).


Pelkkä jäsenyys (ei tunneilla käyntiä):

Henkilöt, jotka eivät käy tunneilla mutta haluavat olla seuran jäseniä, voivat ilmoittautua ko. vuoden jäseneksi ilmoittautumalla vain jäsenmaksun sisältävään ryhmään ja maksamalla jäsenmaksun.
 

Ryhmäkoot:

Turvallisuussyistä lapsiryhmiin max. osallistujamäärä on 15 lasta. Tarvittaessa johtokunta keskustelee ohjaajan kanssa isomman ryhmän pitämisestä. Kun ilmoittautuessa ko. määrä on täysi, voidaan henkilöitä ottaa vain varasijoille, jolloin henkilölle ilmoitetaan erikseen mahdollisuudesta osallistua ko. ryhmään. Jos sitä vastoin ryhmään ilmoittautuu alle 10 henkilöä, johtokunta harkitsee tapauskohtaisesti ryhmän jatkamista. 

Tapaturmavakuutus:

Jos sinulla tai lapsellasi ei ole vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, voit ottaa jumppia varten Jumppaturva-vakuutuksen nyt ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 4,50 €. Kauden 2023-2024 vakuutus alkaa 1.9.2023 ja on voimassa 31.8.2024 saakka. Jos otat Jumppaturvan, ilmoittaudu jumpparyhmien lisäksi ryhmään: Jumppaturva 2023-2024. Vakuutukset tilataan ennen kauden alkua ja sen jälkeen uudet tilaukset tehdään viikoittain. Jos ilmoittaudut Jumppaturva-ryhmään kesken kautta, ilmoitathan Jumppaturvan ottamisesta lisäksi: jasenetpyhtaannv@gmail.com, että varmasti huomaamme tilata vakuutuksen sinulle. 

https://voimistelu.kuvat.fi/kuvat/V%C3%A4liaikainen+materiaalipankki/Lisenssit+ja+vakuutukset/Vakutuukset/Jumppaturva2021.pdf

Jäsenmaksu kattaa kalenterivuoden 2024. Syksyllä ei tarvitse maksaa jäsenmaksua, jos on maksanut sen jo kesällä tai keväällä.

_______________________________________________________________________

Hinnasto ja ilmoittautuminenIlmoittautuminen Hyvinvointitreeneihin!  https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=98&TapahtumaID=7692

Hyvinvointitreenien hinta 3€/krt ja laskutus tapahtuu kauden päättyessä osallistumiskertojen perusteella.

 

Ensimmäisellä kerralla torstaina 11.1 voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi ja ilman ennakkoilmoittautumista!

Nähdään Pyroll Areenalla klo. 16-17.

 

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia ole yhteydessä jasenetpyhtaannv@gmail.com !

 

Kesäleireille ilmoittautuminen:

Rekisteröidy Suomisportiin,luo huoltajalle sporttitili ja lisää huollettava osoitteessa: www.suomisport.fi

 

 

 

RYHMÄT JA VAPAIDEN PAIKKOJEN TILANNE

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Hoika Jäsenpalvelussa. Jos olet jo seuran jäsen ja liikkunut aiemmin tunneillamme, ei sinun tarvitse rekisteröityä erikseen. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat klikkaamalla 'Unohtuiko salasana' -linkkiä kirjautumissivulla. Ethän rekisteröidy järjestelmään kuin kerran. 

Luethan huolellisesti ohjeet ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumisohjeet löydät ennen ilmoittautumista Hoikan etusivulta.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt käyttäjäksi seuramme Jäsentietoon, tee se ennen ilmoittautumista. Lapsia ilmoittaessa kannattaa luoda tunnukset ensin huoltajalle, vaikka huoltaja ei itse ryhmiin ilmoittautuisikaan. Rekisteröidy siis ensin itse käyttäjäksi täyttämällä omat tietosi jäsentietoon "rekisteröityminen" -linkistä. Tämän jälkeen voit lisätä lapsesi alikäyttäjiksesi. Kun teet näin, pääset ilmoittamaan lapsia ryhmiin omilla tunnuksillasi, eikä sinun tarvitse kirjautua erikseen jokaisen lapsesi tunnuksilla ilmoittaaksesi heitä jumppiin.

Jos lapsi on rekisteröity omilla tunnuksillaan, eikä ole siis huoltajan alikäyttäjänä, ilmoita lapsi jumppiin lapsen omilla tunnuksilla. Jos haluat myöhemmin lisätä lapset omiksi alikäyttäjiksesi, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan jasenetpyhtaannv@gmail.com, niin jäsenrekisterinhoitaja voi tehdä tämän muutoksen jäsentietoon.