Hinnasto ja ilmoittautuminen

HINNASTO 2017 - 2018

 Jäsenmaksu 2017Kausimaksu syksy 2017
Lapset ja nuoret alle 14v.10 eur40 eur
Aikuiset ja nuoret yli 14v.10 eur20 eur / ryhmä *
Työttömät/eläkeläiset/opiskelijat **10 eur15 eur / ryhmä

 

*) Aikuisten ryhmät: 6. ja 7. ryhmä -50%, eli jos käyt kaikissa ryhmissä, on maksimihinta yhteensä 120€/syyskausi. Jos käyt yhdessä ryhmässä, kausimaksu on 20€, kahdella 40€ jne.

**) Varauduthan ystävällisesti tarvittaessa todistamaan oikeutesi alennukseen (esim. opiskelijakortti).


Pelkkä jäsenyys (ei tunneilla käyntiä):

Henkilöt, jotka eivät käy tunneilla mutta haluavat olla seuran jäseniä, voivat ilmoittautua ko. vuoden jäseneksi täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla vain jäsenmaksun.
 

Turvallisuussyistä lapsiryhmiin max. osallistujamäärä on 15 lasta. Tarvittaessa johtokunta keskustelee ohjaajan kanssa isomman ryhmän pitämisestä. Kun ilmoittautuessa ko. määrä on täysi, voidaan henkilöitä ottaa vain varasijoille, jolloin henkilölle ilmoitetaan erikseen mahdollisuudesta osallistua ko. ryhmään. Jos sitä vastoin ryhmään ilmoittautuu alle 10 henkilöä, johtokunta harkitsee tapauskohtaisesti ryhmän jatkamista.

Varmistattehan hyvät jäsenet, että tapaturmavakuutuksenne on voimassa. Voit ottaa ilmoittautumisen yhteydessä Jumppaturvavakuutuksen, voimassa 1.9.2017-31.8.2018. Jumppaturvavakuutuksen hinta on 4€. Vakuutus on voimassa jumpillamme.

Jäsenmaksu kattaa kalenterivuoden 2017.

RYHMÄT JA VAPAIDEN PAIKKOJEN TILANNE

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Hoika Jäsenpalvelussa. Jos olet jo seuran jäsen ja liikkunut aiemmin tunneillamme, ei sinun tarvitse rekisteröityä erikseen. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat klikkaamalla 'Unohtuiko salasana' -linkkiä kirjautumissivulla. Ethän rekisteröidy järjestelmään kuin kerran. 

Luethan huolellisesti ohjeet ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumisohjeet löydät ennen ilmoittautumista Hoikan etusivulta.