Hinnasto ja ilmoittautuminen

HINNASTO 2018 - 2019

Ilmoittautuminen syyskaudelle avautuu 10.08.2018

Kaikki ilmoittautuvat uudelleen syyskaudelle.

Osa lasten ja nuorten ryhmistä on nyt tarkoitettu ainoastaan kevätkaudelta jatkaville osallistujille. Jos sinulla on kysyttävää lasten ja nuorten ryhmistä, ota yhteyttä ohjaajavastaava Jonna Luostariseen jonnaluostarinen@gmail.com

Aikuisten ryhmiin ja hinnoitteluun on tullut muutoksia. Tutustu uuteen jumppakalenteriimme!

Aikuiset voivat kokeilla jumppia ilmaiseksi ensimmäisellä jumppaviikolla 3.9. -  8.9. poislukien Jooga ja Itämainen tanssi, sekä ennakkoilmoittautumisista mahdollisesti jo täyttyneet ryhmät. Viime vuonna Kehonhuolto ja Tehotreeni SUPERBODY ovat olleet niin suosittuja, että ainakin niihin haluaville suosittelemme ilmoittautumista jo ennen kokeiluviikkoa. 
 

 

 Jäsenmaksu 2018 (uudet jäsenet)Kausimaksu kevät 2018
Lapset ja nuoret alle 14v.10 eur40 eur

Aikuiset ja nuoret yli 14v. /

1 ryhmä (ei jooga tai lyhytkurssit)

10 eur60 eur

Aikuiset ja nuoret yli 14v. /

2 tai useampia ryhmiä (ei jooga tai lyhytkurssit)

10 eur90 eur 

Aikuiset ja nuoret yli 14v. / 

Jooga

10 eur50 eur

Aikuiset ja nuoret yli 14v ./

Itämaisen tanssin lyhytkurssi

10 eur25 eur

Työttömät/eläkeläiset/opiskelijat/varusmiehet/ vanhempainvapaalla olevat*

10 eur-10 eur ryhmien kokonaishinnasta (ei jooga tai lyhytkurssit)

 

Aikuisten ryhmien hinnoitteluun on tullut muutoksia. Yhteen ryhmään ilmoittautuvan perushinta on 60 €/kausi (poislukien jooga ja lyhytkurssit). Kahteen tai useampaan ryhmään ilmoittautuvan perushinta on 90 €/kausi (poislukien jooga ja lyhytkurssit). Opiskelijoille/eläkeläisille ja työttömille 10 euron alennus, poislukien jooga ja lyhytkurssit. Joogan hinta on 50 €/kausi. Itämaisen tanssin lyhytkurssin (4 kertaa) hinta on 25 €.

Vuoden 2018 jäsenmaksu 10 euroa tulee maksettavaksi, jos ei ole maksanut sitä keväällä.

Eläkeläiset/opiskelijat/työttömät/vanhempainvapaalla olevat/varusmiehet:

Saat 10 euron alennuksen kokonaishinnasta, kun ilmoittautudut liikuntaryhmien lisäksi myös ryhmään: Eläkeläinen/opiskelija/työtön/vanhempainvapaalla oleva/varusmies -10 €. Alennusta ei voi käyttää, jos osallistuu vain joogaan ja/tai itämaiseen tanssiin.

Jos ryhmiin ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhtettä: pyhtaan.nv@gmail.com

*) Varauduthan ystävällisesti tarvittaessa todistamaan oikeutesi alennukseen (esim. opiskelijakortti).


Pelkkä jäsenyys (ei tunneilla käyntiä):

Henkilöt, jotka eivät käy tunneilla mutta haluavat olla seuran jäseniä, voivat ilmoittautua ko. vuoden jäseneksi täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla vain jäsenmaksun.
 

Ryhmäkoot:

Turvallisuussyistä lapsiryhmiin max. osallistujamäärä on 15 lasta. Tarvittaessa johtokunta keskustelee ohjaajan kanssa isomman ryhmän pitämisestä. Kun ilmoittautuessa ko. määrä on täysi, voidaan henkilöitä ottaa vain varasijoille, jolloin henkilölle ilmoitetaan erikseen mahdollisuudesta osallistua ko. ryhmään. Jos sitä vastoin ryhmään ilmoittautuu alle 10 henkilöä, johtokunta harkitsee tapauskohtaisesti ryhmän jatkamista.

Tapaturmavakuutus:

Varmistattehan hyvät jäsenet, että tapaturmavakuutuksenne on voimassa. Voit ottaa ilmoittautumisen yhteydessä Jumppaturvavakuutuksen, voimassa 1.9.2018-31.8.2019. Jumppaturvavakuutuksen hinta on 4€. Vakuutus on voimassa jumpillamme.

Jäsenmaksu kattaa kalenterivuoden 2018. Syksyllä ei tarvitse maksaa jäsenmaksua, jos on maksanut sen jo keväällä.

RYHMÄT JA VAPAIDEN PAIKKOJEN TILANNE

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Hoika Jäsenpalvelussa. Jos olet jo seuran jäsen ja liikkunut aiemmin tunneillamme, ei sinun tarvitse rekisteröityä erikseen. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat klikkaamalla 'Unohtuiko salasana' -linkkiä kirjautumissivulla. Ethän rekisteröidy järjestelmään kuin kerran. 

Luethan huolellisesti ohjeet ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumisohjeet löydät ennen ilmoittautumista Hoikan etusivulta.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt käyttäjäksi seuramme Jäsentietoon, tee se ennen ilmoittautumista. Lapsia ilmoittaessa kannattaa luoda tunnukset ensin huoltajalle, vaikka huoltaja ei itse ryhmiin ilmoittautuisikaan. Rekisteröidy siis ensin itse käyttäjäksi täyttämällä omat tietosi jäsentietoon "rekisteröityminen" -linkistä. Tämän jälkeen voit lisätä lapsesi alikäyttäjiksesi. Kun teet näin, pääset ilmoittamaan lapsia ryhmiin omilla tunnuksillasi, eikä sinun tarvitse kirjautua erikseen jokaisen lapsesi tunnuksilla ilmoittaaksesi heitä jumppiin.

Jos lapsi on rekisteröity omilla tunnuksillaan, eikä ole siis huoltajan alikäyttäjänä, ilmoita lapsi jumppiin lapsen omilla tunnuksilla. Jos haluat myöhemmin lisätä lapset omiksi alikäyttäjiksesi, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan pyhtaan.nv@gmail.com, niin jäsenrekisterinhoitaja voi tehdä tämän muutoksen jäsentietoon.