Hinnasto ja ilmoittautuminen

HINNASTO 2019

Ennakkoilmoittautuminen syyskaudelle avautuu 05.08.2019 klo 18.00. Tällöin voivat ilmoittautua aikuiset ja ryhmissämme kevätkaudella mukana olleet lapset ja nuoret. Uusien jumppareiden ilmoittautuminen niihin lasten ja nuorten ryhmiin, joissa on tilaa alkaa 12.8.2019 klo 18.00 
 

Jos sinulla on kysyttävää lasten ja nuorten ryhmistä, ota yhteyttä ohjaajavastaava Natalie Mattilaan / nata.mattila@gmail.com

Tutustu uuteen jumppakalenteriimme löytääksesi oikean ryhmän itsellesi tai lapsellesi!

Muistathan että voit kokeilla ensimmäisen kerran maksutta! Koskee aikuisten ryhmiä poislukien jooga. Huomaathan, että suosituimmat ryhmät voivat täyttyä ennen kauden alkua. Täysiin ryhmiin ei voi tulla kokeilemaan.

 

 Jäsenmaksu 2019Kausimaksu syys 2019
Lapset ja nuoret alle 14v.10 eur40 eur

Aikuiset ja nuoret yli 14v. /

1 ryhmä (ei jooga) 

10 eur60 eur

Aikuiset ja nuoret yli 14v. /

2 tai useampia ryhmiä (ei jooga) 

10 eur90 eur

Aikuiset ja nuoret yli 14v. /

Jooga 

10 eur50 eur

Työttömät/eläkeläiset/opiskelijat/varusmiehet/ vanhempainvapaalla olevat*

10 eur-10 eur ryhmien kokonaishinnasta (ei jooga )

 

Aikuisten ryhmien hinnoittelu on samanlainen kuin keväällä 2019 . Yhteen ryhmään ilmoittautuvan perushinta on 60 €/kausi (poislukien jooga). Kahteen tai useampaan ryhmään ilmoittautuvan perushinta on 90 €/kausi (poislukien jooga ). Opiskelijoille/eläkeläisille ja työttömille 10 euron alennus, poislukien jooga. Joogan hinta on 50 €/kausi.

Vuoden 2019 jäsenmaksu 10 euroa tulee maksettavaksi niille ilmoittautujille, jotka eivät ole maksaneet sitä vielä kevätkaudella.

Eläkeläiset/opiskelijat/työttömät/vanhempainvapaalla olevat/varusmiehet:

Saat 10 euron alennuksen kokonaishinnasta, kun ilmoittautudut liikuntaryhmien lisäksi myös ryhmään: Eläkeläinen/opiskelija/työtön/vanhempainvapaalla oleva/varusmies -10 €. Alennusta ei voi käyttää, jos osallistuu vain joogaan. 

Jos ryhmiin ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhtettä: pyhtaan.nv@gmail.com

*) Varauduthan ystävällisesti tarvittaessa todistamaan oikeutesi alennukseen (esim. opiskelijakortti).


Pelkkä jäsenyys (ei tunneilla käyntiä):

Henkilöt, jotka eivät käy tunneilla mutta haluavat olla seuran jäseniä, voivat ilmoittautua ko. vuoden jäseneksi täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla vain jäsenmaksun.
 

Ryhmäkoot:

Turvallisuussyistä lapsiryhmiin max. osallistujamäärä on 15 lasta. Tarvittaessa johtokunta keskustelee ohjaajan kanssa isomman ryhmän pitämisestä. Kun ilmoittautuessa ko. määrä on täysi, voidaan henkilöitä ottaa vain varasijoille, jolloin henkilölle ilmoitetaan erikseen mahdollisuudesta osallistua ko. ryhmään. Jos sitä vastoin ryhmään ilmoittautuu alle 10 henkilöä, johtokunta harkitsee tapauskohtaisesti ryhmän jatkamista.

Tapaturmavakuutus:

Varmistattehan hyvät jäsenet, että tapaturmavakuutuksenne on voimassa. Voit ottaa ilmoittautumisen yhteydessä Jumppaturvavakuutuksen, voimassa 1.9.2019-31.8.2020. Jumppaturvavakuutuksen hinta on 4€. Vakuutus on voimassa jumpillamme. Vakuutukset tilataan ennen kauden alkua ja sen jälkeen tulleet ilmoittautumiset viikoittain. https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Users/023/23/23/jumppaturva_tuoteseloste.pdf

Jäsenmaksu kattaa kalenterivuoden 2019. Syksyllä ei tarvitse maksaa jäsenmaksua, jos on maksanut sen jo keväällä.

RYHMÄT JA VAPAIDEN PAIKKOJEN TILANNE

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Hoika Jäsenpalvelussa. Jos olet jo seuran jäsen ja liikkunut aiemmin tunneillamme, ei sinun tarvitse rekisteröityä erikseen. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat klikkaamalla 'Unohtuiko salasana' -linkkiä kirjautumissivulla. Ethän rekisteröidy järjestelmään kuin kerran. 

Luethan huolellisesti ohjeet ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumisohjeet löydät ennen ilmoittautumista Hoikan etusivulta.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt käyttäjäksi seuramme Jäsentietoon, tee se ennen ilmoittautumista. Lapsia ilmoittaessa kannattaa luoda tunnukset ensin huoltajalle, vaikka huoltaja ei itse ryhmiin ilmoittautuisikaan. Rekisteröidy siis ensin itse käyttäjäksi täyttämällä omat tietosi jäsentietoon "rekisteröityminen" -linkistä. Tämän jälkeen voit lisätä lapsesi alikäyttäjiksesi. Kun teet näin, pääset ilmoittamaan lapsia ryhmiin omilla tunnuksillasi, eikä sinun tarvitse kirjautua erikseen jokaisen lapsesi tunnuksilla ilmoittaaksesi heitä jumppiin.

Jos lapsi on rekisteröity omilla tunnuksillaan, eikä ole siis huoltajan alikäyttäjänä, ilmoita lapsi jumppiin lapsen omilla tunnuksilla. Jos haluat myöhemmin lisätä lapset omiksi alikäyttäjiksesi, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan pyhtaan.nv@gmail.com, niin jäsenrekisterinhoitaja voi tehdä tämän muutoksen jäsentietoon.