Ohjaajaksi


Kesäduuni 2023 15-17 -vuotiaalle

Pyhtään Naisvoimistelijat järjestää kaksi 5-päiväistä liikunnallista kesäpäiväleiriä 7-12 -vuotiaille lapsille 5.-9.6.2023 ja 12.-16.6.2023 Huutjärven koululla sekä sen lähiympäristössä. Haemme 15-17-vuotiasta ohjaajaa, joka voisi osallistua molemmille leiriviikoille. Jos molemmat viikot eivät toteudu esimerkiksi siksi, ettei osallistujia ilmoittaudu riittävästi, voidaan lisätunteja kesätyöhön palkattavalle ohjaajalle sopia lasten kesäjumppien avustavana ohjaajana toimimisesta arki-iltaisin kesä-heinäkuussa sekä välinehuollosta ja muista vastaavista tehtävistä tarpeen mukaan. Päivittäinen leiriaika on klo 9-15. Leirillä on mukana muitakin nuoria ohjaajia sekä vähintään yksi aikuinen ohjaaja molemmilla leiriviikoilla, eli yksin ei tarvitse pärjätä, vaan työkaverit ovat tukenasi.

Eduksi katsotaan harrastuneisuus voimistelussa tai muussa liikunnassa, mahdollinen aiempi kokemus lasten kanssa työskentelystä tai toimimisesta ohjaajana tai apuohjaajana harrasteryhmissä. Aiempi ohjauskokemus ei ole välttämätöntä, kiinnostus lasten kanssa toimimiseen riittää.

Seura saa palkkatukea OP Kymenlaakson Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta yhden 15-17 -vuotiaan nuoren palkkaamiseen.

Hakuaika alkaa 13.3. ja päättyy 14.4.2023.

Lomake tätä kesätyöhakua varten aukeaa hakuajan alkaessa ja sulkeutuu hakuajan päättyessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja kutsumme haastatteluun ne, jotka vastaavat hakukriteerejä.

*
*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Parkourohjaaja

Haemme kahta parkour-ohjaajaa, joista vähintään toisen tulisi olla täysi-ikäinen. Työpaikkaa voi hakea vähintään 15-vuotias hakija.

Ohjattava ryhmä tulee olemaan 11-13 v. nuorten parkour-ryhmä. Parkourohjaukset sisältävät Huutjärven koululla tapahtuvaa ohjausta iltatyönä 1krt/vk. Mahdollisuus soveltuvuuden mukaan työllistyä myös muihin liikuntaryhmiimme.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, toimeen tarttumista ja intoa kouluttautumiseen. Vähintään toisella ohjaajaksi palkattavalla olisi hyvä olla kokemusta lasten/nuorten liikuntaryhmien ohjaamisesta ja/tai perustiedot parkourista.

Koulutamme ja opastamme uudet ohjaajat huolellisesti. Uudet parkourohjaajamme voivat käydä alkeiskoulutuksia etäopiskeluna keväällä 2023 ja VOK 1 parkour-ohjaajakoulutuksen syksyllä 2023 Pyhtään Naisvoimistelijoiden kustannuksella. Jos koulutusta ei ole valmiiksi käytynä, edellytämme tarjotun koulutuksen käymistä ohjaajaksi valittavalta.

Parkourohjaajien rekrytointi ja koulutus sekä parkourryhmän perustaminen ovat osa kaksivuotista seuratukihankettamme, johon olemme saaneet OKM:n seuratukea. Parkourryhmää on tarkoitus jatkaa seuratukihankkeen päättymisen jälkeenkin ja perustaa mahdollisesti useampia ryhmiä, jos kysyntää riittää.

*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Avoin hakemus / jatkuva haku

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Haluatko ohjaajaksi? Etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia joukkoomme. Ohjaajakokemusta tai -koulutusta sinulla ei ole välttämätöntä olla, me koulutamme ohjaajamme. Täytä hakemukseen yhteystietosi ja tieto siitä, mitä tunteja voisit ohjata, me otamme yhteyttä. Lisätietoja paikoista ja ryhmistä voi tiedustella ohjaajavastaaviltamme, yhteystiedot täällä.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua®!