Ohjaajaksi


Parkourohjaaja

Haemme kahta parkour-ohjaajaa, joista vähintään toisen tulisi olla täysi-ikäinen. Työpaikkaa voi hakea vähintään 15-vuotias hakija.

Ohjattava ryhmä tulee olemaan 11-13 v. nuorten parkour-ryhmä. Parkourohjaukset sisältävät Huutjärven koululla tapahtuvaa ohjausta iltatyönä 1krt/vk. Mahdollisuus soveltuvuuden mukaan työllistyä myös muihin liikuntaryhmiimme.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, toimeen tarttumista ja intoa kouluttautumiseen. Vähintään toisella ohjaajaksi palkattavalla olisi hyvä olla kokemusta lasten/nuorten liikuntaryhmien ohjaamisesta ja/tai perustiedot parkourista.

Koulutamme ja opastamme uudet ohjaajat huolellisesti. Uudet parkourohjaajamme voivat käydä alkeiskoulutuksia etäopiskeluna keväällä 2023 ja VOK 1 parkour-ohjaajakoulutuksen syksyllä 2023 Pyhtään Naisvoimistelijoiden kustannuksella. Jos koulutusta ei ole valmiiksi käytynä, edellytämme tarjotun koulutuksen käymistä ohjaajaksi valittavalta.

Parkourohjaajien rekrytointi ja koulutus sekä parkourryhmän perustaminen ovat osa kaksivuotista seuratukihankettamme, johon olemme saaneet OKM:n seuratukea. Parkourryhmää on tarkoitus jatkaa seuratukihankkeen päättymisen jälkeenkin ja perustaa mahdollisesti useampia ryhmiä, jos kysyntää riittää.

*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Avoin hakemus / jatkuva haku

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Haluatko ohjaajaksi? Etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia joukkoomme. Ohjaajakokemusta tai -koulutusta sinulla ei ole välttämätöntä olla, me koulutamme ohjaajamme. Täytä hakemukseen yhteystietosi ja tieto siitä, mitä tunteja voisit ohjata, me otamme yhteyttä. Lisätietoja paikoista ja ryhmistä voi tiedustella ohjaajavastaaviltamme, yhteystiedot täällä.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua®!