Ohjaajaksi


Lasten liikunnallisen päiväleirin ohjaaja

Haemme ohjaajaa / apuohjaajaa 7-10-vuotiaiden lasten liikunnalliselle päiväleirille.

Leiri järjestetään 6.6.-9.6.2022 Huutjärven koululla ja lähiympäristössä.

Valittava ohjaaja toimii yhdessä kokeneiden ohjaajiemme kanssa, joten valittavalta henkilöltä ei vaadita vankkaa kokemusta lasten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Kokemus voimistelu- tai muista liikuntalajeista harrastajana tai lasten ohjaajana/valmentajana katsotaan kuitenkin eduksi.

Hakijan tulee olla vähintään 15-vuotias, yläikärajaa ei ole, voit olla nuori tai aikuinen.

Päivittäinen työaika on 6 tuntia. Leiri alkaa päivittäin klo 9 ja päättyy klo 15.

Ohjaajalla on halutessaan mahdollisuus työllistyä myös muihin kesän lasten liikunnan toimintoihimme, tai työskennellä ainoastaan leirin ajan.

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Parkourohjaaja

Haemme kahta parkour-ohjaajaa, joista vähintään toisen tulisi olla täysi-ikäinen. Työpaikkaa voi hakea vähintään 15-vuotias hakija. Hakulomake on auki 29.5.2022 klo 23.59 asti.

Ohjattava ryhmä tulee olemaan 11-13v nuorten parkour-ryhmä. Parkourohjaukset sisältävät Huutjärven koululla tapahtuvaa ohjausta iltatyönä 1krt/vk. Mahdollisuus soveltuvuuden mukaan työllistyä myös muihin liikuntaryhmiimme.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, toimeen tarttumista ja intoa kouluttautumiseen. Vähintään toisella ohjaajaksi palkattavalla olisi hyvä olla kokemusta lasten/nuorten liikuntaryhmien ohjaamisesta ja/tai perustiedot parkourista.

Mikäli löydämme soveltuvat henkilöt ohjaaminen on mahdollista aloittaa kesällä 2022.

Koulutamme ja opastamme uudet ohjaajat huolellisesti. Uudet parkourohjaajamme voivat käydä VOK-1 parkour-ohjaajakoulutuksen syksyllä 2022 Pyhtään Naisvoimistelijoiden kustannuksella. Jos koulutusta ei ole valmiiksi käytynä, edellytämme tarjotun koulutuksen käymistä ohjaajaksi valittavalta.

Koulutuksen ajankohdat ja paikka:

1.Lähijakso 12.-14.8.2022 Helsinki, Parkourkeskus
2.Lähijakso 21.-23.10.2022 Helsinki, Parkourkeskus

Parkourohjaajien rekrytointi ja koulutus sekä parkourryhmän perustaminen ovat osa kaksivuotista seuratukihankettamme, johon olemme saaneet OPM:n seuratukea. Parkourryhmää on tarkoitus jatkaa seuratukihankkeen päättymisen jälkeenkin ja perustaa mahdollisesti useampia ryhmiä, jos kysyntää riittää.

*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Avoin hakemus / jatkuva haku

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Haluatko ohjaajaksi? Etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia joukkoomme. Ohjaajakokemusta tai -koulutusta sinulla ei ole välttämätöntä olla, me koulutamme ohjaajamme. Täytä hakemukseen yhteystietosi ja tieto siitä, mitä tunteja voisit ohjata, me otamme yhteyttä. Lisätietoja paikoista ja ryhmistä voi tiedustella ohjaajavastaaviltamme, yhteystiedot täällä.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua®!