Aikuiset

Tule liikkumaan kanssamme!

Jumppaamalla kohennat kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikehallintaa lähellä kotia ja hyvässä seurassa. Jumppaamalla myös painonhallinta helpottuu, terveys kohenee ja elämänlaatu paranee. Toimintamme pyörii pitkälti vapaaehtoisvoimin, ja tavoitteena on yhteinen hyvä, ei voiton maksimointi. Kokeile itse ja ylläty – olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Muutoksena syksyn aikatauluun, perjantain tanssitunnin aika ja paikka on muuttunut. Siirsimme tunnin alkuiltaan ja Pyroll Areenalle.

Voit tulla vielä tälläkin viikolla kokeilemaan veloituksetta perjantain ja lauantain tanssillisia tuntejamme, mikäli et ole ehtinyt vielä niitä kokeilla kevätkauden puolella! Näissä ryhmissä on vielä hyvin tilaa. Jos huomaat tunnin olevan sinulle mieleinen, älä epäröi ilmoittautua mukaan! Ei haittaa, vaikka et ihan joka viikko pääsisikään osallistumaan tunnille.

Alkuviikon ryhmät ovat täyttyneet jo lähes täyteen, mutta niissäkin on vielä tilaa muutamille ja halutessasi pääset kokeilemaan tunteja ennen ilmoittautumista, mikäli et ole vielä tällä kaudella kokeilemassa käynyt. Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Huomioittehan, että aikuisten tunnit on suunnattu yli 14 -vuotiaille, Lavis-lavatanssijumppaan voi halutessaan osallistua hieman nuorempikin. Tunnit eivät sovi lapsille vaativuutensa vuoksi.

 

Tärkeitä päivämääriä: 
- Ilmoittautuminen kevään ryhmiin alkaa 15.12.2018 klo 8.00

- Kevätkausi alkaa 7.1.2019

- Jooga-ryhmä aloittaa 7.2. Muut kerrat: 14.2. , 21.2. , 28.2. , 7.3. , 14.3. , 21.3. , 28.3. , 4.4. , 11.4.

- Ilmaisen kokeilun viikko 7.1. - 13.1. aikuisten tunneilla (poislukien ennakkoilmoittautumisista mahdollisesti jo täyttyneet ryhmät)

Koulujen hiihtolomaviikolla (vko 9) aikuisilla ei ole jumppataukoa

Pääsiäsenä 19. - 22.4. ei ole tunteja

Vappupäivänä 1.5. ei pidetä jumppaa

- Kausi päättyy 5.5.2019