Aikuiset

Tule liikkumaan kanssamme!

Jumppaamalla kohennat kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikehallintaa lähellä kotia ja hyvässä seurassa. Jumppaamalla myös painonhallinta helpottuu, terveys kohenee ja elämänlaatu paranee. Toimintamme pyörii pitkälti vapaaehtoisvoimin, ja tavoitteena on yhteinen hyvä, ei voiton maksimointi. Kokeile itse ja ylläty – olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Viikko-ohjelmaamme on tullut joitakin muutoksia ja perjantain tanssitunnin sisältö on muuttunut. Voimisteluviikolla 3. - 8.9.2018 sinulla on loistava tilaisuus käydä tutustumassa tunteihimme veloituksetta!

Otathan kuitenkin huomioon, että Pyroll Areenan tunneillamme on rajattu osallistujamäärä tilat ja välineet huomioon ottaen. Suosituimmat ryhmät saattavat täyttyä ilmoittautuneista jo ennen voimisteluviikon ilmaisia kokeilukertoja. Jooga-ryhmä ja Itämaisen tanssin lyhytkurssi eivät kuulu ilmaisen kokeilun piiriin.

Huomioittehan, että aikuisten tunnit on suunnattu yli 14 -vuotiaille, Lavis-lavatanssijumppaan voi halutessaan osallistua hieman nuorempikin. Tunnit eivät sovi lapsille vaativuutensa vuoksi.

 

Tärkeitä päivämääriä: 
- Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa 10.8.2018 klo 8.00

- Jooga-ryhmä aloittaa 23.8. Ohjaaja ilmoittaa muut kerrat kauden alussa.

- Syyskausi alkaa muiden ryhmien osalta 9.3.2018

- Ilmaisen kokeilun viikko 3.9. - 8.9. aikuisten tunneilla (poislukien jooga ja itämainen tanssi, sekä jo ennakkoilmoittautumisista mahdollisesti täyttyneet ryhmät)

- kausi pättyy 9.12.2018