Aikuiset

Tule liikkumaan kanssamme!

Jumppaamalla kohennat kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikehallintaa lähellä kotia ja hyvässä seurassa. Jumppaamalla myös painonhallinta helpottuu, terveys kohenee ja elämänlaatu paranee. Toimintamme pyörii pitkälti vapaaehtoisvoimin, ja tavoitteena on yhteinen hyvä, ei voiton maksimointi. Kokeile itse ja ylläty – olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Olemme saaneet uusia ryhmäliikuntatunteja viikko-ohjelmaamme, voimisteluviikolla sinulla on loistava tilaisuus käydä tutustumassa tunteihimme veloituksetta!

Otathan kuitenkin huomioon, että Pyroll Areenan tunneillamme on rajattu osallistujamäärä tilat ja välineet huomioon ottaen. Suosituimmat ryhmät saattavat täyttyä ilmoittautuneista jo ennen voimisteluviikon ilmaisia kokeilukertoja. Jooga-ryhmä ei kuulu ilmaisen kokeilun piiriin.

Huomioittehan, että aikuisten tunnit on suunnattu yli 14 -vuotiaille. Tunnit eivät sovi lapsille vaativuutensa vuoksi.

Aiemmasta poiketen aikuisten ryhmiin pitää ilmoittautua nyt uudelleen kevätkaudelle!

Tärkeitä päivämääriä: 
- Aikuisten ryhmäliikuntatunnit pidetään myös koulujen talvilomalla vko 9(ryhmäkohtaiset poikkeukset tästä säännöstä mahdollisia)                                                                  - Pääsiäisenä 30.3. - 2.4. ei ole tunteja                                                                 
- Vappuaattona 30.4. ei ole kehonhuolto-tuntia                                                         - Kausi päättyy kevätnäytökseen 5.5.