Lavista Pyhtään VPK:n lavalla alkaen 10.6. Ilmoittaudu mukaan!

3.6.2020

Lavista Pyhtään VPK:n lavalla, Pyhtään kirkonkylällä, tänäkin kesänä!

Kesäkuun Lavis keskiviikkoisin 10.6.-1.7. (4 kertaa) klo 18-19

Heinäkuun Lavis tiistaisin 7.-28.7. (4 kertaa) klo 18-19

Ilmoittautuminen erikseen molempiin ryhmiin alkaen 4.6.2020 klo 9.00 osoitteessa go.hoika.net

Maksu on Pyhtään Naisvoimistelijoiden jäsenille 4 €/kerta ja muille 5 €/kerta. Laskut lähetetään kauden päätyttyä. Vain ne kerrat laskutetaan, joille olet osallistunut.

Lavis-lavatanssijumppa® on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskelien ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin. Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba. 

Tunnille voit tulla tavanomaisissa jumppavaatteissa tai tanssihameessa. Kengiksi sopivat tanssilenkkarit/tossut tai tavanomaiset jumppa/aerobickengät. Ota täytetty vesipullo mukaan!

Tulethan tunnille vain terveenä! Pidämme tunneilla reilut turvavälit. Pesethän kätesi ennen jumpalle lähtemistä ja myös heti jumpalta kotiin palattuasi. Voit ottaa mukaan myös oman käsien desifiointiaineen. Jumpassa ei käytetä mitään välineitä, eikä mennä lattiatasoon, joten kosketukset pintoihin pysyvät luonnostaan minimissä.

Kesän Lavis -tunnit Pyhtään VPK:n lavalla järjestävät yhteistyössä Pyhtään Naisvoimistelijat ja Pyhtään VPK:n naisosasto.