Kevätkauden ilmoittautuminen ja kauden aloitus

30.12.2020

Pyhtään Naisvoimistelijoiden kevätkauden ilmoittautuminen:

Lasten ryhmiin syyskaudelle ilmoittautuneet siirretään automaattisesti myös kevätkauden osallistujiksi. Jos lapsi jatkaa samassa ryhmässä kuin syyskaudella, ei häntä tarvitse nyt ilmoittaa ryhmään uudelleen.

Ilmoitathan mielellään 7.1.2021 mennessä, jos lapsesi ei jatka ryhmässä, jossa on ollut syyskaudella.

Niihin lastenryhmiin, joissa on vielä tilaa, otetaan uusia ilmoittautujia 8.1.2021 alkaen.

Aikuisten ryhmiin ilmoittaudutaan uudelleen kevätkaudelle. Syyskaudella jumpanneet pääsevät ilmoittautumaan kevään ryhmiin 1.1.2021 alkaen. Jos ryhmissä on tilaa, pääsevät uudet ilmoittautumaan 8.1.2021 alkaen.

 

Kevätkauden päivämäärät:

Kausi oli tarkoitus aloittaa 11.1.2021, mutta nyt Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmän tämän päivän (30.12.2020) antamien suositusten perusteella näyttää siltä, että kokoontumisrajoitukset jatkuvat tammikuun loppuun saakka. Näin ollen pääsemme todennäköisesti aloittamaan jumppakauden vasta helmikuun alussa. Tiedotamme lisää, kun tieto tarkentuu. 

Kevätkausi on tarkoitus lopettaa kevätnäytökseen lauantaina 8.5.2021. Näytöksen toteutuminen riippuu tuolloin mahdollisesti voimassa olevista rajoituksista.

Lähetämme kevätkauden kausimaksulaskut vasta, kun kausi on päästy aloittamaan. (Kausimaksua saatetaan alentaa kauden lyhenemisestä johtuen tai kautta voidaan jatkaa keväällä pidempään. Teemme päätöksiä näihin liittyen mahdollisimman pian.)

Lasten ryhmät ovat tauolla koulujen talviloman ajan 1.-5.3.2021.

Aikuisten tunnit on tarkoitus pitää koulujen talviloman aikana normaalisti.

Jumppia ei pidetä 2. pääsiäispäivänä 5.4.2021.