Syyskaudelle osallistunut: Muista ilmoittaa, jos et jatka kevätkaudella jossain ryhmässä

10.2.2022

Kaikki lasten ja nuorten sekä myös aikuisten ryhmien osallistujat on vuodenvaihteessa siirretty syyskauden ryhmistä myös kevätkauden vastaavien ryhmien osallistujiksi. Kevätkaudelta on poistettu ilmoittautumisia sitä mukaa, kun olette meille ilmoittaneet lopettavanne jossakin ryhmässä.

Nyt kun aikuisten ryhmäliikuntaakin on päästy taas aloittamaan, on aika muistutella ilmoittautumisista ja niiden peruuttamisesta.

 

Syyskauden 2021 ryhmissämme ilmoittautuneena olleet: muistathan ilmoittaa, jos et jatka kevätkaudella 2022 jumpissamme! 

Olemme siirtäneet kaikki ilmoittautuneet syyskauden ryhmistä kevätkauden osallistujiksi vastaaviin ryhmiin. Poistamme ilmoittautumisia kevätkauden ryhmistä sitä mukaa, kun saamme ilmoituksia lopettamisesta. Jos et muista, missä ryhmissä olet ilmoittautuneena, kysy, niin tarkistetaan asia. Voit laittaa viestiä Marille osoitteeseen pyhtaan.nv@gmail.com

Kannattaa tallentaa sähköpostin osoitekirjaan pyhtaan.nv@gmail.com ja pyhtaannaisvoimistelijat@hoika.net, koska kaikille ei ole tullut Hoika-järjestelmästä lähetettämämme lukuiset sähköpostit perille lainkaan. Kannattaa aina välillä tarkistaa myös roskaposti-kansio, jos Pyhtään Nv:n viestejä on mennyt sinne. Jos sieltä löytyy lähettämämme viesti, voit merkitä lähettäjän luotettavaksi, niin ehkä jatkossa viestit eivät mene roskapostiin.

Hyvää kevätkautta kaikille!