Jäsenmaksulaskut ja lasten ja nuorten kausimaksulaskut lähetetty!

14.2.2022

Kaikki lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmiin ilmoittautuneet sekä kaikki Uskollisuuden Killan jäsenet sekä muut jäseniksi ilmoittautuneet on nyt lisätty Jäsenmaksu 2022 -ryhmään Hoika-jäsentietojärjestelmässä. Tästä on lähtenyt ilmoitus sekä lasku sähköpostitse.

 

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautuneille on laitettu nyt myös kevätkauden 2022  kausimaksulaskut, mikäli sellaista ei ollut jo tullut aiemmin kevätkaudelle ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Aikuisten ryhmien jumppamaksulaskut lähetetään hieman myöhemmin sähköpostitse.

 

Yli 7 päivää sitten erääntyneistä kevätkauden, viime syyskauden sekä sitä vanhemmistakin laskuista on laitettu maksumuistutukset sähköpostitse. Jos olet jo maksanut laskun, jota muistutus koskee, ilmoita siitä pyhtaan.nv@gmail.com, niin tarkistetaan uudestaan tiliotteiltamme ja oikaistaan tilanne laskutusjärjestelmäämme.

 

Jos laskuissa on jotakin epäselvää tai kysyttävää, laita viestiä jäsenrekisterinhoitaja/puheenjohtaja Mari Janhuselle osoitteeseen pyhtaan.nv@gmail.com

 

Jos et ole saanut meiltä yhtään laskua tai viestiä sähköpostiisi, vaikka olet ilmoittautunut ryhmiimme, ilmoita siitä meille: pyhtaan.nv@gmail.com