Aikuisten ryhmien osallistumismaksulaskut lähetetty

3.3.2022

Aikuisten ryhmien osallistujille 3.3.2022 lähetetty sähköpostiviesti:

 

Hei Pyhtään NV:n aikuisten ryhmiin ilmoittautunut!

Aikuisten ryhmien osallistumismaksujen laskut on lähetetty syyskaudelta kevätkauden osallistujiksi siirretyille jäsenille.

Jos et ole saanut laskua, laita viestiä pyhtaan.nv@gmail.com

Jos olet saanut laskun, etkä ole jatkanut, etkä aikeissakaan jatkaa ryhmässä/ryhmissä kevätkaudella, ilmoitathan siitä pikimmiten.

Jos laskussa on jotakin epäselvää/korjattavaa, esim. eläkeläis-/opiskelija/ tms. alennus puuttuu tai on lisätty, vaikka sitä ei kuuluisi olla, ilmoittele siitä, niin korjataan lasku.

Ryhmien kausimaksuja pienennettiin kauden lyhenemisen suhteessa. Aikuisten ryhmien kausi olisi ollut alkuperäisen suunnitelman mukaan 17 viikkoa. Kausi päästiin aloittamaan normaalia myöhemmin ja pilates-ryhmä ei voi kokoontua hiihtolomalla. Kautta päätettiin jatkaa lopusta yhdellä viikolla niin, että kausi päättyy ryhmästä riippuen 9., 10., 11. tai 12.5.2022. Kausi on siis Pyroll Areenan ryhmillä 14 viikkoa ja pilates-ryhmällä yhteensä 13 viikkoa.

Yksi Pyroll Areenan ryhmä, uusi hinta 49 € (normaalisti 60 €)

Kaksi tai useampi Pyroll Areenan ryhmää, uusi hinta 74 € (normaalisti 90 €)

Eläkeläis-/ opiskelija-/ tms. alennus -10 € Pyroll Areenan ryhmistä

Pilates ryhmä, uusi hinta 38 € (normaalisti 50 €)

Muutama uusi ilmoittautuminen oli ehtinyt tulla ennen maksujen korjausta ryhmien tietoihin. Näille ilmoittautuneille lähetimme laskut korjatuilla summilla. Jos alkuperäinen lasku on ehditty jo maksaa, korvaamme erotuksen, ilmoita silloin tilinumero sähköpostitse pyhtaan.nv@gmail.com

Hyvää alkanutta kevättä!

Jumppaterveisin,

Pyhtään NV