Tuntikuvaukset

Täältä löydät tuntikuvaukset ryhmistämme. Haluamme tarjota kaikille ikäryhmille laadukasta ja tavoitteellista liikuntaa ja tämä edellyttää ohjaajalta vastuuntuntoa ja suunnitelmallisuutta. Ohjaajat voivat jakaa tunneiltaan kausisuunnitelmat kauden alussa. Toivomme, että perehdytte kausisuunnitelmiin huolella, sillä suunnitelmat sisältävät tärkeitä päiväyksiä ja huomioita (mm. loma-ajat sekä ne tunnit, jolloin tarvitaan jotain erityisvarusteita kotoa mukaan). Pyrimme muistuttamaan tärkeistä ja ajankohtaisista asioista myös etusivulla sekä tunneillamme.

Taaperojumppa

 

maanantaisin klo. 17.00 - 18.00

ohjaajana Outi

 

Venytä, venytä,

jousta, jousta.

Kyykkyyn mene

ja yritä nousta.

Heiluta peppua

ja nosta jalkaa.

Siitä se taaperojumppa

alkaa!

 

Taaperojumppa on 1-3-vuotiaiden lasten ja aikuisten yhteinen jumppa, jossa koetaan yhdessä liikunnan riemua leikin kautta.

 

Jumppa sisältää paljon musiikkia, liikuntaleikkejä, loruttelua ja erilaisiin välineisiin tutustumista (mm.pallot, hernepussit). Tunneilla leikitellään ja temppuillaan yhdessä, puretaan energiaa, harjoitellaan liikkumistaitoja(mm.kiipeäminen,laukkaaminen, hyppääminen) tasapainotaitoja(mm.pysähtyminen, työntäminen) sekä käsittelytaitoja (mm.heittäminen, vierittäminen).

 

Tunneilla on paljon toistoa ja tuntien sisältöön vaikuttaa paljon myös taaperoiden mielenkiinnon kohteet. Tunnin teemat koostuvat mm.temppuradoista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.

 

Lapsen kanssa taaperojumpassa olevan aikuisen rooli on näyttää mallia, kannustaa ja ohjata olemalla aktiivisesti mukana jumpassa. Tunnille on hyvä pukeutua rentoihin, liikuntaan sopiviin vaatteisiin. Mukaan kannattaa pakata myös vesipullo sekä jumppatossut.

Liikuntaleikkikoulu

 

keskiviikkoisin klo.17.00-18.00

ohjaajana Kirsi ja Lotta


Liikuntaleikkikoulusta yhteistä iloa koko perheelle! Liikuntaleikkikoulu on 3-4 -vuotiaiden lasten monipuolisen liikunnan tunti, jossa liikkumisen ilo yhdistyy tärkeiden liikunnallisten perustaitojen harjaannuttamiseen.

Liikuntaleikkikoulussa opitaan kehon hallintaa, perusliikkeitä ja ryhmässä toimimista sekä koetaan oivaltamisen ja onnistumisen elämyksiä.

Liikuntaleikkikoulun tunneille varusteiksi käyvät mitkä tahansa mukavat sisäliikuntavaatteet ja paljaat jalat tai tossut. Vesipullo on hyvä ottaa mukaan harjoituksiin, pillimehut ja muut makeat juomat jätetään kotiin. Pitkät hiukset tulee olla kiinni turvallisuussyistä ja kellot sekä korut kannattaa jättää kotiin. Huolehdithan, että lapsesi on käynyt wc:ssä ennen
tunnin alkua.

 

Voimistelukoulu Minoris

 

keskiviikkoisin, klo. 17.00-18.00

Ohjaajana Nelli K., Eevi ja Venla M

 

Voimistelukoulussa  5-6v lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien. Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti – oli tavoitteena sitten harrastaminen tai kilpailuihin tähtääminen.

Ohjaajamme hallitsevat lasten ohjauksen perustaidot ja perusvoimistelun opettamisen vaiheet. Voimistelukoulussa lasta opastetaan ja kannustetaan liikkumaan sekä innostumaan voimistelusta.

 

Dancemix

 

7-8 v

maanantaisin klo. 17.00-18.00

ohjaajina Ada,Sini ja Venla L.

 

 

9-11v

maanantaisin 18.00-19.00

ohjaajina Ada,Sini ja Venla L.

 

 

Tunnilla tanssitaan iloisesti lapsille sopivan musiikin tahtiin. Tunnin päätavoite on tanssin riemussa, mutta sen ohessa tavoite on kehittää myös lapsen motorisia perustaitoja, kuten tasapaino- ja liikkumistaitoja, sekä monipuolisesti tanssitaitoa ja liikkuvuutta.

Tunneilla opetellaan koreografioita ja tanssitaan eri tanssityylejä. Jokaisella ohjaajalla on pitkä kokemus tanssista ja kaikki ovat käyneet erilaisia tanssikoulutuksia.

 

Rohkeasti mukaan tanssin pyörteisiin !

Joukkuevoimistelu

 

Vega 7-8v

keskiviikkoisin klo.18.00-19.00

ohjaajina Emmi ja Nelli K 

 

Meissa 9-10v

keskiviikkoisin klo.19.00-20.00

ohjaajina Lotta ja Eevi

 

Bellatrix 11-13v

maanantaisin klo.19.00-20.00

ohjaajana Nelli M

 

Polaris 14-

maanantaisin klo.19.00-20.30

ohjaajana Natalie

 

 

Jokainen liike on osa kokonaisuutta. Vaikea tasapaino onnistuu, voimistelijat hyppäävät keveästi ilmaan täsmälleen samaan aikaan, ja seuraavassa hetkessä liike on jo virrannut saumattomasti seuraavaan. Onnistumisen ja voimistelun riemu on käsin kosketeltavaa. Yhden sijaan matolla on monta, mutta he kaikki tähtäävät samaan – yhteistyön, lukuisien harjoitustuntien ja joukkueen kanssa vietettyjen hetkien kautta syntyy kokonaisuus, jossa kaikki ovat kuin yhtä.

Parhaimmillaan joukkuevoimistelu on uniikki tarina, jossa yhdistyvät musiikki ja liike, voimakas ja kevyt, paljettien kimallus ja henkeäsalpaava taito.

Joukkuevoimistelu tunneilla harjoitellaan monipuolisesti eri osa-alueita esimerkiksi, tasapainoja, vartaloita ja hyppyjä. Pääset käsittelemään eri voimisteluvälineitä, opettelemaan voimisteluohjelman ja erityisesti olemaan yhdessä muiden kanssa. Yhdessä tekeminen, muiden auttaminen ja tsemppaaminen onnistumisiin on läsnä jokaisissa harjoituksissa.

 

Gladiaattorit

 

keskiviikkoisin klo.18.00-19.00

ohjaajina Outi ja Venla 

 

Ryhmä on tarkoitettu 7-10v pojille, jossa kehitetään iänmukaisia liikunnan taitoja monipuolisin harjoittein. Hiki nousee pintaan ja nauru ilmaan treeneissä, joissa tehdään juttuja voimistelusta ja parkourista, unohtamatta leikkejä.

Tunneilla palloillaan ja pelmuillaan hyvässä porukassa,tuu mukaan!

 

Alligaattorit 

 

maanantaisin klo. 18.00-19.00

ohjaajina Natalie, Ella, Jessica ja apuna Viivi

 

Ilo on liikkua,ilman huolia keikkua ja kiikkua!

5-6 vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu vauhdikkaampi temppujumppa,jossa osia voimistelusta,parkourista ja ryhmäleikeistä.

 

Tunnin aikana harjoitellaan perustaitoja kuten pyöriminen,hyppiminen,juokseminen,riippuminen ja tasapainoilu,samalla harjoitellaan myös ryhmässä toimimisen taitoja.Lisänä leikit ja voimistelun maailmasta tuttuja elementtejä mm.kärrinpyörä,käsillä seisominen,spagaatin harjoittelu.

Temppujumpan ideana on luoda onnistumisen tunteita ja taitoa tunnistaa omat voimavaransa.Tunti avartaa näkemystä liikunnan mahdollisuuksista ja rohkaisee haastamaan itsensä kokeilemaan uutta.Tervetuloa seikkailemaan hyvässä seurassa!