Kilta

Uskollisuuden Kilta nro 124

 

Uskollisuuden Killan tarkoituksena on koota seuran jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi ryhmäksi. Uskollisuuden Killassa toteutetaan perinteistä kilta-ajatusta sovellettuna Voimisteluliiton arvoihin ja toimintaan.

Killan toimintamuotoja ovat esim. liikunta, tapaamiset ja retket. Kiltalaisten toiminnan kulmakivi on ystävyys. Kiltalaisilla on paljon yhteisiä kokemuksia ja muistoja muun muassa seurasta ja sen tapahtumista. Nämä kokemukset ovat muovanneet kiltalaisten välille elinikäisiä ystävyyssuhteita. Kiltalaisten tapaamisissa kaikuu aina iloinen puheensorina ja nauru raikaa.

Pyhtään Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden Kilta on perustettu 3.12.2007. Kiltalaiset viettävät vuonna 2017 juhlavuottaan samalla, kun Suomi juhlii 100-vuotisjuhlaansa.

Varainhankinnan tuotot ohjataan Killan perustehtävän toteuttamiseen sen oman jäsenistön hyväksi.

Killan jäseneksi voi liittyä 25 vuotta täyttänyt ja 5 vuotta johonkin Voimisteluliiton jäsenseuraan kuulunut sekä nykyinen että entinen jäsen. Jos olet kiinnostunut Killan toiminnasta ja liittymään sen jäseneksi, ole yhteydessä Killan puheenjohtajaan Paula Mattilaan.Hänen puhelinnumeronsa on 040 7656810.